"Liukuportaita metroon ja metrolla mummolaan..."

Lastenvaunujen kanssa metrolaiturille pääsee tosin helpommin hisseillä, joita löytyy jokaiselta metroasemalta. Valitettavan usein hisseissä joutuu vähän pidättelemään hengitystä, mutta onneksi matka on lyhyt :). Tätä pientä koettelemusta lukuun ottamatta metromatkustaminen lasten kanssa on helppoa. Vanhanmallisissa metroissa lastenrattaat voi työntää sisään mistä tahansa ovesta ja parkkeerata ne ovien sivuun. Uudemmissa metrojunissa paras paikka rattaille löytyy vaunuparin keskiosasta, jossa on runsaasti tilaa ja vaunuja työntävä aikuinenkin saa istumapaikan.

Keskustan asemista lastenvaunujen kanssa on helpompi liikkua Kaisaniemessä tai Kampissa kuin Rautatientorilla, jossa ulko-ovien ja metrolaiturin välillä on useampi erillinen hissi. Jos metromatkustaminen ei ole ihan jokaviikkoista hommaa, voi lasten kanssa tehdä päiväretken esim. merelliseen Vuosaareen (piipahda samalla lastenvaatekirppis Piilossa) tai kovalla vauhdilla uudistuvaan Itikseen. Myös Itäkeskuksen kirjastossa on paljon ohjelmaa lapsille. 

Kuten jo aiemminkin on mainittu, Helsingissä aikuinen pääsee lastenvaunujen kanssa myös raideliikenteessä matkustamaan ilmaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat