Asuimme lapsuudessani rauhallisella omakotitaloalueella ja meillä oli tapana lähteä joulun aikaan yhteiselle, koko perheen kävelylle naapurustoon ihailemaan jouluvaloja. Silloin ei vielä ollut jouluvalojen valikoima niin kovin suuri ja monista taloista löytyikin ne samat kellertävät valoketjut pihapuun ympäriltä. Ihanaa joulun tunnelmaa ne silti toivat! Nykyään ollaan otettu noista ajoista aimo harppaus eteenpäin ja erilaisia koristevaloja löytyy hurjasti paljon enemmän.

Olin hahmmotellut tätä postausta luonnoksissa jo jonkin aikaa. Kuvittelin mielessäni kuinka ilmassa on pientä pakkasta, lunta maassa juuri sopivasti ja joulumielikin koholla samalla, kun kävelemme koko perhe rauhassa pitkin kotialueemme katuja. No, arvatenkin todellisuus on täällä pimeydessä, vesisateen keskellä hieman toinen. Jouluvaloja silti löytyy ja rohkeasti lähdimme edellisvuosien tapaan niitä katselemaan. Lapset bongailivat innoissaan talojen pihoilta löytyviä jouluisia valoteoksia. Ja kävelymetrejäkin taittui ihan kuin huomaamatta.

Joko teillä on jouluvalot ja muut koristeet esillä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram