Lasten matkassakin rauhoittuu pikkuhiljaa joulun aikaan ja seuraavassa pientä kuvasarjaa siitä, mitä meidän jouluvalmisteluihin on kuulunut.

Torttujen leivontaa mummulassa...

Piparien leivontaa mummilassa...

Piparkakkutalon rakentamista sedän luona ja pipareiden koristelua naapurissa...

Joululaulujen laulantaa Musiikkitalossa...

Söpöt tonttulakit on valmistanut Lapsellinen Käsityöpuoti, jonka tuotteista on luvassa juttua blogissa ensi vuoden puolella.

Jouluisia askarteluja ystävien seurassa...

...sekä joulumarkkinoilla kiertelyä. Tuomaan markkinat Senaatintorilla ja Vanhan ylioppilastalon joulumyyjäiset ovat auki vielä tämän viikonlopun. Tuomaan markkinoilla myynnissä oli paljon etenkin ihania leipomuksia ja elintarvikkeita, Vanhan joulumyyjäisistä mieleen jäivät erilaiset käsityöläisten ja pienyritysten tuotteet. Jos olet aikeissa suunnata Vanhalle yo-talolle vaunuikäisten lasten kanssa, niin kannattaa ottaa mukaan jokin kantoväline, sillä lastenrattaita ei saa viedä myyjäisten pitopaikkana toimivaan juhlasaliin.

Blogi ei suinkaan hiljene joulun ajaksi kokonaan, mutta postausväli voi parin viikon ajan olla hieman harvempi. Alkuvuoden kunniaksi luvassa on koosteita vuonna 2013 testattujen retkikohteiden parhaimmistosta sekä tietenkin paljon uusia juttuja. Pysykää siis Lasten matkassa mukana!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram