Luonnoksiin oli jäänyt vielä postaus ennen joulua toteutetusta perhebrunssista. Taannoin joulukalenterissa kerroimmekin kokemastamme kulttuurielämyksestä Espoon Sellosalissa Benny Törnroosin ja Muumien tarjoamana. Samalle päivälle osui myös seuraavassa esiteltävä brunssi.

Valitsimme tällä kertaa brunssipaikan konserttisalin läheisyydestä ja päädyimme Leppävaarassa sijaitsevaan Peroba Cafeen. Tämä idyllinen kartanorakennus on hieman hämäävästi piilossa kerrostalojen takana ja aluksi luulimmekin ajaneemme harhaan. Oikea rakennus kuitenkin löytyi ja sisällä vallitsi oikein lämmin, jouluinen tunnelma. Väkeä ei ollut liiemmin paikalla, eikä pöytävaraustakaan näin ollen edes kahdeksalle henkilölle olisi tuolloin joulukuisena sunnuntaina ollut pakko tehdä.

Tarjolla oli joulun lähestyessä erilaisia jouluisia herkkuja, tosin vähemmän seurueen kasvissyöjälle. Tämä oli hienoinen pettymys, sillä pöytää varatessa nettisivuilla luki vielä perinteisempi brunssilista. Jokaiselle löytyi kuitenkin jotain syötävää ja lapsetkin napostelivat lihapullia napaansa antaumuksella. Peroba Cafen brunssi kustansi aikuisilta 22 euroa, alle 13v lapsilta 10 euroa, alle 6v lapsilta 3 euroa ja alle kaksivuotiaat ruokailivat veloituksetta.

Peroba Cafen väljät tilat, kaunis sisustus ja hyvä ruoka tekivät lapsiperheellekin ruokailusta miellyttävän. Perinteinen lastenpaikka Cafe ei ollut, mutta esimerkiksi wc-tiloissa pikkulapset oli otettu hyvin huomioon. Vähän jäi kutkuttelemaan ajatuksiin vielä Peroban perinteinen brunssimenu ja ehkäpä me testaamme senkin vielä joskus :).

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram