Pian koittaa taas se aika, kun jouluiset korttitervehdykset tulee laittaa viimeistään postiin. Tänä sosiaalisen median ja sähköisen viestinnän aikana on kiva saada ainakin joulun aikaan perinteistä kirjepostia. Täällä blogissa kirjoitettiin jo joulukuun ensimmäisenä päivänä kirje joulupukille ja nyt on aika muistaa sukulaisia ja kavereita joulukorteilla.

Me olemme suosineet viime vuosina valokuvista tehtyjä joulukortteja. Lasten iloiset naamat jouluhengessä ihastuttavat mummeja, kummeja ja muita sukulaisia, jotka eivät heitä niin usein näe. Osalle jouluisan tervehdyksen saavista on kuitenkin kivempi askarrella joulutervehdys itse kuin lähettää valokuva lapsista.

Askartelimme naperoiden kanssa tänä vuonna joulukortteja perinteisellä perunaleimasimella ja sormiväreillä. Tasakokoiset ympyrät leimasimiin syntyivät omenaporalla. Leimailu on nopeaa ja hauskaa ja viisivuotias oppikin tekniikan nopeasti. Parivuotiaan pikkuveljen mielestä oli helpompaa painaa jälki leimasimen sijaan omalla sormenpäällä. Kun pallot olivat kuivahtaneet, niistä tehtiin mustan tussin avulla joulupalloja ja -köynnöksiä. Lopuksi kortteihin leimattiin vielä tervehdysteksti. Kirjainleimasimet ovat muutaman euron löytö Tigerista.  

Joulukortit tulee postittaa tänä vuonna viimeistään 12.12, jotta ne lähtevät matkaan edullisemmalla, 0,75 euron postimaksulla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram