Ihana joulumielen tuoja kaikille Helsingin keskustassa liikkuville lapsille ja lapsenmielisille on vuodesta toiseen näyttävämmäksi muuttuva Stockmannin jouluikkuna. Aleksanterinkadun ja Keskuskadun puoleinen kulmaikkuna somistetaan joka joulu eri tavalla. Yleensä ikkunasta löytyy lumisia maisemia, liikkuvia osasia ja talvista tunnelmaa. Niin tänäkin vuonna!

Ikkunan viereen on asennettu myös tukeva puinen seisomateline, jotta kaikkein pienimmätkin pääsevät ihastelemaan joulumaisemaa. Meidän muksuille jouluikkuna on jo perinne, joka vuonna sitä on käyty katsomassa ja isoimmat lapset osasivat jo odottaa retkeä. Tosin tänä vuonna jouluikkuna oli saanut kilpailijan, kun viereiseen näyteikkunaan oli rakennettu upea Lego-kaupunki. Taidokkaat rakennelmat herättivät juuri pikkulegoikään tulleissa testiryhmäläisissä ihastuneita huokauksia.

Stockan kulmilla pyöriessä kannattaa piipahtaa myös Kolmen Sepän aukion Joulumaailmassa. Puisissa pikkumökeissä on myynnissä mm. herkkuja ja käsitöitä ja paikalla on joka päivä myös joulupukki.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille! Tänään seurataankin sitten hieman erilaista itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla