Olemme jo muutamaan otteeseen kirjoittaneet Kampissa sijaitsevasta Johto Cafe -ravintolasta. Paikka on ollut suosiossamme jo pidempään, eikä vähiten sen helpon saavutettavuuden vuoksi. Nyt ketju on laajentunut myös idän suuntaan, nimittäin Itäkeskukseen on avattu heidän uusin ravintolansa. Uudistuneen Itiksen toisesta kerroksesta löytyvä ravintola on, sisarpisteensä tapaan, myös vaunukansan saavutettavissa. Vankkurit voi jättää helposti pöydän viereen, kun ravintola sijaitsee rauhallisen käytävän varrella. Myös syöttötuoleja löytyy muutamia.

Salaatti ja sen lisukevaihtoehdot näyttivät ja maistuivat yhtä herkullisilta kuin Kampissakin. Ehkä valikoimaa ei ollut ihan yhtä paljon, mutta riittävästi kuitenkin. Koska matkassa oli myös junioriväkeä, piti myös heille saada aikaiseksi sopiva ruoka-annos. Päivän keittoa paikassa tarjoillaan vain arkisin, joten sen nauttiminen ei lauantailounaalla onnistunut. Avulias tarjoilija ehdotti kuitenkin lapselle kahden lisukkeen plus leivän tapas-annosta (5 €) ja sehän sopi mainiosti. Näin lapsi nautti pastan lihapullilla lounaaksi oikein hyvillä mielin ja äiti oli iloinen saamastaan palvelusta.

Mikäli salaattihammasta alkaa Itiksen suunnalla kolottaa, kannattaa ehdottomasti pistäytyä Johto Cafen salaattitiskillä. Ravintola sijaitsee siis kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, entisen Stockmannin liepeillä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram