Kolme äitiä, kolmet vankkurit ja lounastreffit. Jälleen kerran olimme valinnanvaikeuden edessä kun sopiva tapaamispaikka oli mietinnässä. Tällä kertaa menimme kuitenkin sieltä, mistä aita on matalin ja valitsimme (jälleen kerran) tutun ja turvallisen Johto Cafen Kampin keskuksen 5. kerroksesta. Lieventävänä asianhaarana mainittakoon, että 2/3:lle äideistä paikka oli kuitenkin uusi tuttavuus.

Omilla täytteillä valittavat salaatit ja lasten lihapullapasta-annokset (5 €) olivat jälleen niin herkullisia, että eiköhän nuo äitikaveritkin tullut nyt koukutettua. Väljät tilat ovat omiaan juuri lapsiperhelounasteluun. Miten ihanaa onkaan, kun pöydän viereen saa mahdutettua helposti jopa kolmet vaunut. Näitä lisää! Johto Cafen tarkemmat arvostelut ja tiedot hoitohuoneen varusteluista voi lukea aiemmasta postauksestamme täältä.

Mikä on teidän se luottolounaspaikka tai -kahvila?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat