Uusia kahviloita on aina kiva testailla lastenkin matkassa. Kerran kesäisenä päivänä kävelimme rauhakseltaan Kauppatorin suunnassa, kun näkökenttäämme piirtyi ja mieleemme palasi Katajanokalle avattu Finnair Sky Wheel -maailmanpyörä. Kävelimme sitten vempeleen juurelle ja huomasimme samassa yhteydessä sijaitsevan Allas-kahvilan. Pop up -kahvila ei ole paikallaan ikuisesti, mutta nyt se hehkui uutuuttaan ja parakkien edessä olevat puurimat olivat tuoreina paikoillaan.

Iso terassi, merelle avautuvat maisemat ja vihreät kasvit tekivät kahvitteluhetkestä oikeinkin siedettävän. Me emme tosin tällä(kään) kertaa nauttineet kahvia, vaan ostimme tiskiltä ison purkin herkullista Ben & Jerry's jäätelöä. Jokaisen suun eteen lasit lusikkoineen ja sitten tasaamaan jäätelöpurkki. Ai että maistui hyvältä! 

Wc-tilat eivät olleet sieltä houkuttelevimmasta päästä. Parakissa sijainneissa tiloissa saimme kuitenkin välttämättömimmät toimet hoidettua, eikä isoja traumoja jäänyt. Maailmanpyörää ihailimme vielä tällä kertaa vain maasta käsin, mutta emmeköhän me tässä kesän aikana uskalla vielä ilmaankin asti.

Joko te olette testanneet Katajanokan maailmanpyörää?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla