Toivotut leikkipuistotestaukset jatkuvat taas näin kesäkauden startattua! Harmaan ja sokkeloisen Itä-Pasilan kätköistä löytyy mukava paikka lapsiperheille. Pakkamestarinkadun varrella sijaitsee nimittäin leikkipuisto Lehdokin ulkopuisto. Retket uusiin leikkipuistoihin ovat naperoiden kanssa kotiseutumatkailua parhaimmillaan. Nämäkin nurkat olivat minulle mukamas tuttuja ajalta ennen muksuja, mutta lasten matkassa kulkeminen avaa silmiä ihan uudella tavalla, sillä enpä ollut tietoinen, että toimistotornien ja kerrostalojen suojissa on tällainen kiva leikkikeidas. Avarassa puistossa on kiipeilytelineitä pienille ja isommille leikkijöille, hiekkalaatikko, kahluuallas, polkuautoja, keinuja ja ennen kaikkea paljon tilaa juosta!

Leikkipuisto Lehdokkia kutsutaan kuulemma myös Sammakkopuistoksi, siitä on kiittäminen kuvissakin näkyviä erikokoisia puisia kavereita, joita puistosta voi bongailla.

Leikkipuisto Lehdokki on avoinna koko kesän ja lapsille on tarjolla puistoruokaa kello 12 joka arkipäivä heinäkuun loppuun saakka.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla