Nyt se on taas vietetty, nimittäin vuotuinen isänpäivä. Isi sai nukkua pitkään, herätä innokkaiden lasten laulantaan, nauttia herkullista aamiaista rauhassa ja viettää muutenkin leppoisan päivän perheensä kanssa.

Kuten jo aiemmin mainitsimme, osa testiryhmästä nautti isänpäivälounasta hulppeissa puitteissa, nimittäin Finlandia-talon Finlandia-ravintolassa. Pöydät olivat täynnä ja ruoka yhtä maittavaa kuin edelliselläkin kerralla. Syötävää löytyi hyvin myös kasvissyöjille ja lapsille, eikä tyhjin vatsoin todellakaan tarvinnut postua paikalta.

Isän- ja äitienpäivälounailla lapset on huomioitu kivasti myös pienellä lasten puuhanurkkauksella. Tänäkin vuonna ravintolasalista löytyi piirustusvälineitä ja palapelejä. 

Finlandia-ravintolan Buffet -pöydän antimista pääsee tämän vuoden puolella nauttimaan vielä ainakin talon perinteisessä Joulubuffetissa, jota tarjoillaan 14.-22.12 välisenä aikana. Olemme testanneet joulubuffan kerran ja tuon kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella.

Miten teidän isänpäivänne sujui?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram