Ensi viikolla Lasten matkassa -testiryhmä ottaa suunnaksi Tampereen. Mansea valloittamaan on lähdössä kaksi äitiä ja neljä lasta ikähaarukalla 1-4 v. Suunnitelmissa on viettää rento parin päivän loma lasten ehdoilla. Tarkoitus on nauttia hotelliyöpymisen luksuksesta, vierailla jossakin naperoita kiinnostavassa kohteessa, syödä hyvin, sään salliessa ulkoilla ja varmaan vähän shoppailla ja herkutellakin.

Nyt käännymmekin teidän, tamperelaisten tai niitä nurkkia hyvin tuntevien lukijoiden puoleen! Vinkatkaa meille, mistä löytyy Tampereen kiinnostavin museo, ihanin leikkipuisto, lapsiystävällisin ravintola, herttaisin kahvila, mahtavin lelukauppa, monipuolisin lastentarvikekirppis tai joku muu kohde, joka meidän ihan ehdottomasti kannattaisi ottaa testattavaksemme! Tällä reissulla meillä on aikaa kaksi päivää, mutta Tampereelle ollaan menossa myöhemminkin, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita.


Aurinkoista viikonloppua!

P.S. Postauksen kuvat ovat aikaisemmilta Tampereen reissuiltamme.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla