Tänään juhlitaan 97-vuotiasta Suomi-neitoa. Perinteisesti itsenäisyyspäivää on Suomessa vietetty arvokkaasti juhlien, sinivalkoisia kynttilöitä polttaen, perheen ja hyvän ruoan parissa, kenties linnanjuhlien pukuloistoa ihaillen. Jotain tällaista meidänkin itsenäisyyspäiväämme kuuluu. Lisäksi vähän ulkoilua (sadekeliä uhmaten), vapaapäivästä nauttimista ja illalla taitaa lämmetä sauna - se jos mikä on suomalainen perinne parhaimmillaan :). 

Päivällä on hyvin aikaa askarrella Suomen juhlapäivää varten jotain sinivalkoista lasten kanssa. Me näpertelimme naperoiden kanssa jo vähän etukäteen lippunauhan mummin tuomaan pieneen joulupuuhun. Tällä kertaa siniristiliput tehtiin helmenvalkoisesta askartelukartongista ja vaaleansinisestä paperiteipistä. Teippaaminen on nopeaa ja siistiä puuhaa. Liimapuikkoa tarvittiin vasta siinä vaiheessa, kun liput kiinnitettiin ripustusnaruun. Sitten vain nauha puun oksille roikkumaan ja kuusikin on valmiina juhla-asussa.

Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat