Meillä oli muutama Scandic-hotelleilta saatu aamiaislahjakortti käyttämättä ja kesäloman alkamisen kunniaksi päätimme laittaa herätyskellot (noh, sen kännykän herätyksen siis...) ajoissa pirisemään ja suunnata hiukan tavallista aamupuuroa runsaampien valikoimien äärelle Scandic Hotel Marskiin.

Marski sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Stockaa vastapäätä, joten sinne on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Hotellin aamiainen on tarjolla arkisin klo 6.30-10, lauantaisin 7-10.30 ja sunnuntaisin 8-11. Me saimme joukkiomme koottua paikalle yhdeksän pintaan ja tunti oli lapsille aivan riittävä aika keskittyä aamupalapöydän antimiin. Äidit tosin olisivat voineet jäädä teekupposten ääreen nautiskelemaan hieman pidemmäksikin toviksi. Aikuisten aamiaisen hinta oli 17 euroa ja testiryhmän alle kouluikäiset lapset pääsivät nauttimaan buffan herkkuja ilmaiseksi.

Scandicin aamiaisia on tullut testattua jonkin verran sekä Suomessa että ulkomailla ja yleensä ne ovat olleet runsaita ja monipuolisia. Marskin notkuvien pöytien äärelläkään ei tarvinnut pettyä. Alkuun koko porukka nautti Marskin marjashotin, joka keräsi etenkin lapsilta kehuja. Aikuisten mieleen olivat erityisesti maukkaat leivät ja tuoreet hedelmät. Lämpimistä ruoista tarjolla oli tyypilliset nakit, munakokkelit, puurot ja karjalanpiirakat. Makeiden herkkujen osuus sen sijaan oli aika pieni. Scandiceissa suositaan luomua ja monet Marskinkin tarjolla olevista vaihtoehdoista olivat luonnonmukaisesti tuotettuja.

Ennen kuin jatkoimme kaupunkikierrosta, kävimme vielä testaamassa Marskin vaipanvaihto- ja pottailutilat. Inva-wc sijaitsee lähellä hotellin respaa, josta saa myös avainkortin vessan oveen. Kurkkasimme myös viereisen oven taakse lasten leikkihuoneeseen - viihtyisältä näytti, mutta tarkempi testaaminen päätettiin jättää seuraavaan kertaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram