Meidän kuopuksellamme on ollut ilo päästä mukaan Helsingin kaupunginorkesterin kummilapsiprojektiin. Kummilapsiksi ovat tervetulleita kaikki vuonna 2012 syntyneet helsinkiläislapset. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä yhteystiedot HKO:n kummilapsirekisteriin. Lisätietoa voi kysyä omasta neuvolasta.

Pian ilmoittautumisen jälkeen kummilasta muistettiin klassista musiikkia sisältävällä Nallekarhu konsertissa -cd-levyllä ja jonkin ajan päästä saimme kutsun ensimmäiseen konserttiin. Vauva-aikana konsertit ovat pienempiä ja niitä järjestetään eri kaupunginosissa. Myöhemmin konsertit pidetään uudessa Musiikkitalossa. Ensimmäisessä konsertissa vauvoja ja vanhempia laulatti ja leikitytti Pikku Kakkosestakin tuttu Satu Sopanen. Mukana oli myös kummilapsiprojektin maskotti Nalle Nappisilmä.

Konsertissa oli ihana, lämminhenkinen tunnelma; kuin vauvamuskarissa hiukan juhlallisemmalla säestyksellä. Isosisarukset, mummit ja kummit pääsivät seuraamaan menoa yleisöstä. Jos siis perheestä löytyy vm. -12 oleva lapsi, kannattaa ehdottomasti ottaa ilo irti tästä hienosta mahdollisuudesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat