Asuin joskus opiskeluaikana Kalliossa ja nykyään minusta on hauska käydä lasten kanssa vanhoilla kotikulmilla fiilistelemässä. Vaikka Kallioon ei minkäänlaisia tunnesiteitä olisikaan, yksi hyvä syy lapsiperheille vierailla siellä on Toisella linjalla sijaitseva hieno leikkipuisto Linja.

Linjassa on vaikka minkälaista kiipeilytelinettä, keinua, leikkipaikkaa, palloilualuetta ja muuta touhuamismahdollisuutta etenkin ulkona. Alue on myös kokonaan aidattu, joten pientenkin nopsajalkojen kanssa voi puistoilla suht huoletta. Puistossa on kahluuallas, joka meidän vuoden ikäistä houkutteli kovasti, vaikka loppukesään ajoittuneena testipäivänä altaassa ei ollut (onneksi) edes vettä. Testiryhmän lasten mieleen olivat kovasti myös puiston kolmipyöräiset ja muut poljettavat ja potkuteltavat ajoneuvot, joilla ajelua varten asfalttiin oli maalattu pieni ympyräratakin.

Leikkipuisto Linjassa on myös viihtyisät sisätilat, joissa kävimme syömässä evästä. Pääosa sisätiloista on varattu koululaisten iltapäivätoiminnalle puolen päivän jälkeen, joten pikkulapsiperheille paras aika puistoilla on aamupäivisin. Puistossa järjestetään päivisin paljon ohjelmaa ja sen käyttäjäkunta on leikkijöiden määrästä ja täydestä ilmoitustaulusta päätellen varsin runsas ja aktiivinen.  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla