Testiryhmä: kaksi aikuista, kaksi lasta (1,5v ja 4v)

Poikkesimme lauantaina ihan muissa asioissa Sipoossa Cavallo Pro Shop-nimisessä hevostarvikeliikkeessä. Liike sijaitsee Sipoon Söderkullassa osoitteessa Eriksnäsintie 11. Liikeessä on lämminhenkinen tunnelma ja todella lempeä suhtautuminen pieniinkin asiakkaisiin.


Lapsille olisi löytynyt hyllystä vaikka minkälaista mieleistä hankittavaa, mutta tällä kertaa lelut saivat jäädä odottamaan toiseen kertaan. Mehua sen sijaan nautittiin, kun omistaja tarjosi!


Aikuisille tarjottiin kahvia pienestä kahvinurkkauksesta samalla kun lapset viilettivät pitkin myymälää. Tarpeen vaatiessa saatiin lainata wc-tiloja ja omistaja esitteli myös henkilökunnan taukotilan, mikä on kuulemma toiminut useasti rauhallisena imetystilana. Hyllyssä oli myös lapsille sopivia vaatteita, vaikka ei niin hevosharrastaja olisikaan. Vihreä pilottitakki olisi ollut ihana, mutta harmiksemme vielä hieman suuri leikki-ikäisellemme.


Mikäli hevostavaroille tai -muodille on tarvetta, on Cavallo Pro Shop ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!  Lapset viihtyivät ja haikeana piti jättää keinuhevonenkin odottamaan seuraavaa kertaa. Ensi kerralla täytyy testata myös Cavallo Pro Shopin naapurista löytyvä uusi ravintola!


P.S Omistajan mukaan vauva on helppo pukea rehusäkkien päällä. Tulipahan sekin testattua, vaikka testitaapero taisikin olla hommaan jo vähän liian iso...

HUOMAATTEHAN, ETTÄ TAPAHTUMAKALENTERIIN ON LISÄTTY KAIKKEA KIVAA OHJELMAA TALVILOMAVIIKOLLE

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat