Söimme lounaat ja päivälliset Rukan matkallamme pääosin kotitekoisesti mökillä. Ison porukan ruokkiminen ravintolassa tulee sen verran kalliiksi, että päädyimme usein siihen huokeampaan vaihtoehtoon. Yhtenä päivänä päätimme kuitenkin nauttia muiden tekemästä ruuasta ja suuntasimme Rukan kylään lounasravintolan etsintään. Valinnan varaa olisi ollut vaikka kuinka paljon ja me valitsimme runsaasta tarjonnasta paikallista lähiruokaa tarjoavan Rukan Kuksan.

Ravintolan ruokalista ei ole sieltä halvimmasta päästä, mutta aidot lähialueen maut ovat kokeilemisen arvoisia. Kuksan menulta löytyykin esimerkiksi Näppimuikkuja ja Revontuliporoa sekä Kuusamon omia juustoja. Myös lapsille löytyy oma ruokalista puuhatehtävineen. Lounas paikassa kustantaa 13€ aikuisilta ja 8€ lapsilta.


Kuksan tunnelmallinen ja lappihenkinen sisustus teki vaikutuksen myös junioritestaajiin. Lohisoppaa nautittiin oikeasta kuksasta ja jopa veitset pysyivät täällä ravintolassa pystyssä. Ruoka ravintolassa oli niin maittavaa että sitä muistellaan vielä pitkään!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram