Tanskasta tulee monta kivaa (hieman oudon nimistä) lastenvaatemerkkiä. Yksi näistä on Name it, jonka valikoimista löytyy kohtuuhintaan trendikkäitä, mutta sopivan leikkisiä vaatteita vauvasta varhaisteinille. 

Name it:llä on omia liikkeitä ympäri Suomen ja lisäksi merkin vaatteita myydään esimerkiksi Stockmannilla. Me piipahdimme Kampin myymälässä etsimässä farkkuja testiryhmän lapsille. Sillä välin, kun äidit tutustuivat vaatetarjontaan, lapset viihtyivät leikkipöydän ääressä. Leikkipaikat (lasten)vaateliikkeissä ovat kyllä kannattava investointi. Kovin kummoisia juttuja lapset eivät yleensä kaipaa, vaan esimerkiksi muutama lelu ja kirja tai värikynät ja piirustuspaperi riittävät viihdyttämään pieniä asiakkaita ostoshetken ajan. 

Jo aikaisemmin olemme blogissa antaneet hyvää palautetta Kampin kauppakeskuksen lastenhoitohuoneesta. Nytkin shoppailun jälkeen oli kätevää käydä vessa- ja vaipanvaihtoreissulla samassa kerroksessa sijaitsevassa hoitohuoneessa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat