Meillä vietettiin taannoin viikonloppuna testiryhmän esikoisen syntymäpäiväjuhlia. Juhlat vietettiin melkolailla samalla kaavalla kuin viimekin vuonna, mutta tarjoiluissa oli myös hieman uusia makuja. Eräs tarjottava toteutettiin taannoin Ceestashopista saadulla herkulla, Rucola pestolla.

 

Helpot pestorullat

Voitaikinalevyjä

Pestoa (esim. Rucola pesto)

Juustoraastetta tai Feta-juustoa

Kauli sulaneet voitaikinalevyt hieman ohuemmiksi. Levitä pestoa runsaasti koko taikina-alueelle. Ripottele päälle juustoa ja kääri rullalle. Leikkaa rullasta noin sentin levyisiä siivuja ja aseta pellille.

Tämän poropeukalon valmiista rullista ei tullut otettua kuvaa, mutta helppoa ja herkullista oli ;)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram