Aivan Helsingin keskustassa sijaitseva kauppakeskus Forum, tai ainakin osa siitä, on ollut pitkään remontissa ja huputettuna, mutta nyt vihdoin pääsemme näkemään työn jälkeä. Kauppakeskuksen kolmas kerros, Kukontori, on nimittäin saanut aivan uuden ilmeen. 

Forumin kolmannesta kerroksesta löytyy monia lastenliikkeitä, kuten Name It, H&M Kids ja Jesper Junior sekä useita, myös lapsiystävällisiä, ravintoloita ja kahviloita. Kolmannen kerroksen tilat ovat väljät ja sisälle pääsee helposti (ilman portaita) Yrjönkadun puolelta.

Forum antaa myös ihan uuden merkityksen sanalle lastenhoitohuone. Aiemmin hehkuttamamme Kampin keskuksen ja Stockmannin lastenhoitotilat ovat saaneet varteenotettavan kilpailijan. Ankeasta wc-tunnelmasta ei ole tietoakaan, kun astutaan sisään Forumin kolmannessa kerroksessa sijaitsevaan Hattivatti-huoneeseen. Niin ja tätä huonetta on sitten turha etsiä sieltä vessojen luota, sillä se sijaitsee aivan kerroksen toisessa nurkassa, Seppälän ja Ciao!Caffén naapurissa.

Lastenhoitohuoneen isolla televisioruudulla pyörivät Muumit ja seiniin on kiinnitetty erilaisia aktiviteettileluja perheen pienimmille. Sisustus on harmaan harmoninen ja todella hieno! Imetystuolikin on suunniteltu siten, että siinä saa istua rauhassa selkä tilaan päin. Lisäksi seinillä roikkuvat metalliset "hattivattiketjut" ovat omiaan viihdyttämään taaperoita ja miksei leikki-ikäisiäkin.

Pienimmille voi vaihtaa helposti vaipat hoitohuoneessa. Lasioven takaa vauvaa hoitava aikuinen pystyy samalla pitämään silmällä toisella puolella leikkiviä isompia sisaruksia. Wc-tilasta löytyvät pieni pönttö ja toinen hoitotaso. Parannusehdotuksena voisi vessaan lisätä vielä potan. Toinen kehitysidea tuli mieleen, kun vilkasliikkeinen taapero meinasti työntää sormensa vaunuparkissa olleisiin pistorasioihin - suojat niihin, kiitos :)

Me teimme "testimatkallamme" muutaman täsmäoston alkavaa talvea silmällä pitäen ja jatkoimme sitten lounastamaan yhteen Forumin ravintoloista. Mutta siitä lisää myöhemmin :)

Joko te olette käyneet tutustumassa uudistuneeseen Forumiin ja sen hienoon lastenhoitohuoneeseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat