Eerikinkadulla sijaitsee Harakanpesä, soma pieni putiikki, jossa myydään lasten second hand vaatteita ja uutta eko-muotia mm. Villervallalta, Maxomorralta ja Papulta sekä ihania pieniä sisustusjuttuja, joiden valmistuksessa ekologisuus on myös huomioitu.

Poikkesimme Harakanpesässä puolikkaan testiryhmän (1 äiti, 2 lasta) voimin. Tilat ovat pienet ja myymälään johtavat melko jyrkät ja kapeat portaat, mutta sain kuitenkin rattaat ja niissä nukkuvan lapsosen kammettua sisälle melko vaivattomasti. Pois lähdettäessä ystävällinen ohikulkija auttoi rappusten selvittämisessä.

4-vuotias esikoinen mietti etukäteen, löytyisikö kaupasta leikkipaikkaa - no, varsinaisesti ei, mutta pikkuliikkeen värikäs sisustus jaksoi kyllä kiinnostaa kauppareissun ajan. Palvelu oli ystävällistä ja ilmeisen ammattitaitoista, sillä kuin huomaamatta minäkin poistuin kaupasta Papun leggarit ostoskassissa...hups! :)

Onko Harakanpesä teille tuttu kauppa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram