Lupailimme alkuvuoteen erilaisia TOP 3 -listauksia, joten tästä se alkaa! Helsinki on täynnä paikkoja, joihin voi mennä viettämään lasten kanssa aikaa myös edullisesti tai jopa ilmaiseksi. Kaupungin ylläpitämät leikkipuistot viihdyttävät lapsia ja antavat äideille sitä kuuluisaa vertaistukea. Kirjastot ovat hyviä paikkoja viettää sadepäiviä, sillä kirjojen parissa saa helposti kulutettua monta hetkeä. Alla on lueteltu muutama meidän lempikohde kategoriassa Halvat huvit. 

 

1. Harakan saari

Lyhyen venematkan päässä, Kaivopuiston edustalla sijaitseva Harakan saari on kiva retkikohde vaikka koko perheelle. Akvaariot, Luontotalo ja Vellamo olivat lapsille mieleisiä tutkimuspaikkoja ja omat eväätkin maistuivat luonnon helmassa hyvin. Me retkeilimme Harakan saaressa loppukesästä ja retkestä voi lukea lisää täältä.

2. Lasten kaupunki

Sederholmin talossa sijaitseva lasten oma kaupunki on suosittu kohde helsinkiläisten lasten keskuudessa. Paikassa saa leikkiä kauppaa, näytellä näytelmiä tai vierailla mummolassa. Museoon on kaikenikäisille aina vapaa pääsy. Lasten kaupunki on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, vaikka joskus sateisena syys/talvipäivänä. Meidän käynnistä voi lukea lisää täältä.

 

3. Ratikkamuseo

Vilkkaan mielikuvituksen omistaville leikki-ikäisille Kulttuuritehdas Korjaamolla sijaitseva Ratikkamuseo on ehdoton vierailukohde. Vaikka paikassa ei ole nähtävillä kuin muutama raitiovaunu eri vuosikymmeniltä, saavat lapset paikassa hyvät mielikuvitusleikit varmasti aikaiseksi. Vanhemmat voivat muistella "entisiä hyviä aikoja" ja verestää muistiaan, kuinka sitä ennen leimattiin pahviset ratikkaliput leimasinkoneella. Meidän vierailusta Ratikkamuseossa voi lukea lisää täältä.

Mitä halpoja huveja te suositte Helsingissä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla