Leikkiluolassa vietetyn parituntisen jälkeen emme malttaneet aivan heti lähteä kotiin. Lapset olivat syöneet välipalaa, mutta hyppiminen, pomppiminen, juokseminen ja leikkiminen ovat energiaa vievää hommaa ja niinpä päätimme käydä vielä ennen kotimatkaa perinteisillä torikaffeilla.

Bongasimme keskeltä Hakaniemen torialuetta korkeuksiin kohoavan Kahvisiskojen kahvipannun muotoisen kyltin ja parkkeerasimme katraamme siskojen oranssin teltan suojista löytyneen vapaan ja kiikkerän pikku pöydän ääreen.

Maistelimme tällä kertaa suolaisia antimia, kasvis- ja lihapasteijaa sekä lihapiirakkaa. Hyvin tuntuivat eväät uppoavan nälkäiseen testiryhmään. Nautimme hetken aurinkoisesta toritunnelmasta, nostalgisesta fiiliksestä, lokkien äänistä sekä tuoreiden vihannesten, kukkien ja kahvin ja pullan tuoksusta. Niin ja käytiin me hakemassa vähän kotiinviemisiäkin...

Nams! :)

P.S. Lisää toritunnelmaa voi käydä aistimassa Kauppatori-aiheisesta postauksesta.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat