Vantaalla sijaitseva kauppakeskus Jumbo ja sen yhteydessä oleva viihdekeskus Flamingo pursuavat erilaisia ravintoloita. Flamingon puolella sijaitsevan La Famiglian testasimme jo aiemmin ja tällä kertaa oli Jumbon puolella sijaitsevan Fazer Cafe & Restaurantin vuoro.

Ravintola sijaitsee kauppakeskuksen 2.kerroksessa Stockmannin vieressä. Kuten nimestäkin voi päätellä, paikassa toimii sekä kahvila- että ravintolapuoli. Me olimme liikenteessä lounasaikaan, joten testasimme tällä kertaa ravintolapuolen. Paikasta löytyy salaattibaari, wok & pasta menu, fish & grill menu sekä lounaslista. Matkassa mukana ollut taapero tyytyi nauttimaan ruokansa purkista (joita sai ostaa myös ravintolasta), joten lasten ruokalistaa emme tällä kertaa tarvinneet

Fazerin ravintolassa oli, ainakin näin hiljaiseen aikaan, helppo liikkua rattaidenkin kanssa ja tilat olivat väljät. Paikassa oli myös ns. lasten nurkkaus, josta löytyi hieman matalampia pöytiä sekä lasten leikkipaikka. Näiden lisäksi nurkassa oli myös pieni "elokuvateatteri" lapsiasiakkaita varten. Perustarpeet täyttävä lastenhoitohuone löytyi ravintolan ulkopuolelta, joskin aivan vierestä.

Ruoka oli maittavaa ja ravintolaan voisi helposti mennä ruokailemaan isommankin lapsikatraan kanssa. Kaikki varmasti viihtyisivät!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram