Blogissa on viime aikoina innostuttu kehittelemään uusia lahjaideoita enemmänkin. Jälleen kerran laitettiin aivonystyrät töihin, kun pohdittiin syntymäpäivälahjoja ystäväperheen 6-vuotiaille kaksostytöille. Molemmille jotain samanlaista, mutta kuitenkin jotain vähän eriväristä.

Lahjaidea laitettiin täytäntöön - jälleen kerran - Tigerissa. Kaksi purkkia erivärisillä kansilla ja sitten vain sisältöä keksimään. Tigerin hyllyt notkuvat kaikkea pientä ja ihanaa ja sai aikuisessakin esiin taas sen "pikkutyttö karkkikaupassa" -tunteen. Tällä kertaa purkkeihin eksyi muun muassa tarroja, puuvärejä, leimasimet, muistivihko, letkukynä ja paperiklipsi. Koska purkki ja sen sisältö löytyivät samasta myymälästä, oli purkin täyteen saaminen ja tuotteiden sinne asetteleminen helppoa. Kivat lahjat saatiin taas aikaiseksi ja ainakin tuoreet eskarilaiset tykkäsivät kovasti!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla