Päätimme heti alkuvuodesta koota koko porukan yhteen ja treffata jo viime vuonna perinteeksi muodostuneen perhebrunssin merkeissä. Syyskuussa syntyneelle vauvalle tämä olikin ihan ensimmäinen brunssi ikinä! Kaikille sopiva vapaa hetki löytyi arkivapaana, loppiaisena, ja tuolloin kovin monessa paikassa ei ollutkaan brunssia tarjolla. Päädyimme sitten pienen neuvottelun jälkeen varaamaan pöydän Senaatintorin laidalla, historiallisessa Sunnin talossa sijaitsevasta ravintola Sunnista.


Tavallisesti brunssia tarjoillaan ravintola Sunnissa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-15, mutta loppiaisen kunniaksi noutopöytään oli katettu juhlabrunssi. Pöydästä löytyi mm. erilaisia salaatteja, suolaista piirakkaa, valikoima kaloja, makkaroita, lihapullia ja leikkeleitä. Jälkiruokapöytä hemmotteli herkkusuita hedelmillä, namimunkeilla ja minttu-suklaakakulla. Kahvia ja teetä lukuun ottamatta juomat eivät sisälly Sunnin brunssin hintaan. Tilasimme erikseen tuoremehua lapsille ja aikuisille lasilliset kuohuvaa. Tavallisen viikonloppubrunssin hinta on tämän vuoden alusta ollut 23 euroa aikuisilta, lapsista laskutettiin euro per ikävuosi.

Sunnin miljöö on ihastuttava ja maisemat Senaatintorille ja Tuomiokirkolle päin avautuvista ikkunoista kauniit. Juniorit malttoivat istua keskenään höpötellen melko hyvin pöydässä niin kauan, että lautaset tyhjenivät. Brunssilla oli tälläkin kertaa paljon lapsiperheitä. Rennot aamupäiväbrunssit ovatkin olleet hyvä tapa harjoitella ravintolassa syömistä ja käyttäytymistä. Ja miten sitten sujui porukan kuopuksen ihka ensimmäinen brunssi? Autuaasti unten mailla, hän on vielä helppoa seuraa ;).

RAVINTOLA SUNN / Aleksanterinkatu 26 / Brunssi tarjolla la & su klo 10-15

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla