Syksy ja sateiset kotipäivät. Lapset hyppivät seinille, kun samat sisäleikit on leikitty jo moneen kertaan. Me päätimme keksiä näille päiville uusia, kivoja puuhia lapsille ja vähän äideillekin.

Kotispa-päivään idean antoi uusi, Suomessa kehitetty Sophie La Girafe Baby -luonnonkosmetiikkasarja. Päätimme siis järjestää lapsillekin hieman arjen luksusta ja toteuttaa heille pienen kylpyläpäivän oman kodin kylpyhuoneessa.

Täällä kylpylässä sai ensin rentoutua kynttilän valossa ja liotella jalkojaan minttuisessa jalkakylvyssä samalla, kun taustalla soi rauhallinen ja rentouttava musiikki.

Sitten oli lempeän vaahtokylvyn vuoro. Toki lasten kylpylästä kun oli kyse, oli kylvyssä mukana myös asianmukaisia leluja. Sophien Bubble Bathissa lapset saivat nauttia ihanan paksusta vaahdosta. Kylpyvaahto lunasti odotukset, sillä se ei kirvellyt pienten silmiä lainkaan, vaikka testaajat innostuivat välillä sukeltelemaan ammeen pohjalle. Hiukset pestiin sarjan hellävaraisella Hair & Body Washilla. 

Lasten nauttiessa lämpimästä kylvystä, myös äiti ehti rentoutua hetken jalkakylvyssä. Arjen keskellä pieni rentoutushetki on äidillekin välillä tarpeen. Kylpyhetken jälkeen testiryhmäläisten ihoa voideltiin vielä ylellisellä Sophie La Girafe Babyn Body Lotionilla. Sarjaan kuuluvat lisäksi erityisesti kasvojen alueen iholle suunniteltu Face Cream sekä paikalliseen kuivuuteen ja punoitukseen esimerkiksi vaippa-alueella auttava monitoimituote Protection Cream, joka pääsi heti osaksi hoitolaukun sisältöä.

Meidän kotispassa tunnelma oli rauhallinen ja leppoisa. Lapset olivat erityisesti vaahtokylvystä erittäin innoissaan. Kerrankin sai kylpeä ihan niin kauan kuin halusi, kun ei ollutkaan kiire nukkumaan. Kylpeminen kotispassa oli erityisen hauskaa myös sen vuoksi, että siellä ei tarvinnut olla yksin.

Rentouttavan kylpylähetken jälkeen nautittiin hieman pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja tummaa suklaata. Lapset taltuttivat janonsa tuoremehulla samalla kun äidit nauttivat puhdistavaa vihreää teetä. Aah, mitä arjen luksusta!

Sophie La Girafe Cosmeticsin nettisivut aukeavat täällä tänään 1. marraskuuta. Kauppoihin tuotteet tulevat 8.11 alkaen.

Sophie La Girafe Baby -tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram