Suloinen sunnuntai oli äitien shoppailupäivä. Ostoslistalla oli jotain ainoastaan äideille tarpeellisia juttuja, kuten ristiäismekko, nahkahanskat ja syyskengät. Mutta kuinkas siinä sitten kävikään... No, ristiäismekko löytyi, kuten myös nahkahanskat. Syyskenkien hankinta jätettiin seuraavaan kertaan, mutta sen sijaan ostoskasseihin kertyi lasten kokoisia sukkia, sukkahousuja, fleecetakki, toppahaalari ja mitähän vielä. Miksi tässä aina käy näin?! Vaikka kuinka vannotaan, että tämä ostosreissu on ainoastaan äideille niin lähes poikkeuksetta ostoskassit täyttyvät enemmänkin lastenvaatteista. No, tarpeeseenhan kaikki hankittiin :)

Tänä syksynä äitien shoppailupäivät eivät käy ehkä ihan niin sulavasti kuin aiemmin, sillä matkassa kulkevat mukana myös vaaleanpunaiset Bugaboot ja niiden asukas. Vaunut tosiaan ovat ihanan sulavaliikkeiset vaikka Hullujen Päivien hulinoissa ja tyytyväinen pikkuneiti on oikein hiljaista ostosseuraa. Sen verran hyötyä vaunuasukkaasta kuitenkin oli, että pääsimme ostosreissulla myös töiden makuun. Lähdimme nimittäin lounasaikaan testaamaan, kuinka Casa Largo sopii vaunuväen lounaspaikaksi.

Kadulta sisään ravintolaan ilman portaita - peukku ylös. Sopivia, rauhallisia nurkkia löytyy ravintolasta useampia - peukku ylös. Ravintolasalin pöydät sijaitsevat osittain eri tasossa - peukku alas. Vaunuja ei saanut pöydän viereen - peukku alas. Me valloitimme yhden nurkkapöydistä, jätimme vaunuosan alatasolle ja nostimme vauvan vaunukopassa pöytämme viereen sohvalle. Kahden aikuisen ja yhden vauvan kanssa tämä järjestely toimi, kahden pienen kanssa olisi jo ollut haastavampaa. Hoitotoimet hoidettiin rutiinilla perusnaistenvessassa, ilman hoitotasoja yms. Mikään vauvavieraiden unelmaravintola Casa Largo ei siis ollut, mutta äidit nauttivat aikuiseen makuun olevasta ruuasta ja hyvästä seurasta sekä tunnelmasta. Vatsat täynnä ostoskierrosta jaksoi taas jatkaa ja kaupungilla tulikin vietettyä sunnuntaipäivää koko kauppojen aukioloaikojen ajan.

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram