Testiryhmä: 2 aikuista, 2 lasta (7 kk, 3 v.)

Joulupyhien jälkeen kävimme syömässä Helsingin keskustan tex-mex klassikossa, ravintola Cantina Westissä. Ravintola on melko sokkeloinen, joten olimme tarkoituksella jättäneet rattaat kotiin. Naapuripöydän viereen sellaiset oli kuitenkin parkkeerattu, joten kyllä rattaidenkin kanssa sisään pääsee. Olimme pyytäneet syöttötuolia pöytävarauksen yhteydessä, mutta sellainen järjestettiin paikalle vasta, kun olimme istumassa pöytään.

Kolmevuotiaalle tuotiin oma, hauskannäköinen lastenlista. Varsinaista leikkihuonetta Cantina Westissä ei ole, mutta ravintolan sisustus on sen verran persoonallinen, että vanhemman lapsen aika kului ruokaa odotellessa hyvin, kun teimme pienen kierroksen ja ihmettelimme tex-mex -henkisiä koristeita. Vauvan purkkiruoka lämmitettiin pyynnöstä ja hän ehtikin syödä ennen muita.

Ruoka oli hyvää, lastenkin annos oli kooltaan varsin iso, eikä varmasti jätä hyvälläkään ruokahalulla varustettua muksua nälkäiseksi. Jälkiruoaksi tilasimme vielä lasten jäätelöannoksen, joka oli niin valtava, että meidänkin jäätelöä rakastava naperomme sai vain kolmasosan siitä syötyä.

Palvelu oli ystävällistä, joskin välillä vähän hitaanpuoleista. Voi siis olla hyvä idea ottaa lapsille jotain omaa viihdykettä mukaan. Toisen kerroksen tilavasta naistenhuoneesta löytyy hoitopöytä. Pyhäpäivänä ja päiväaikaan ravintolassa oli väljää ja noin puolet asiakkaista oli lapsiperheitä.

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat