Testiryhmä: 2 aikuista, 2 lasta (2 x 3 v.)

Töölössä Merimelojien majan edustalla sijaitsee sympaattinen pikkukahvila Cafe Regatta. Paikalla ei taida olla omia nettisivuja, mutta Facebook-sivut löytyvät täältä. Aurinkoisena kevättalven lauantaina suuntasimme leikki-ikäisten kaverusten kanssa kahvilaan tarkoituksenamme grillata makkaraa kahvilan ulkoilmagrillissä. Kassalle jonottaessamme aurinko meni kuitenkin piiloon pilven taakse ja kun piskuisista sisätiloista löytyi vapaa pöytä, vaihdoimme makkarasuunnitelmat karjalanpiirakkaan ja korvapuusteihin. Hyvin upposivat nekin testiryhmäporukalle.

Kahvilan ikkunasta lapset bongasivat napakelkan ja pitihän sitä testata. Kelkan pyörittäminen kävi aikuiselle kuntoilusta ja lapset tykkäsivät: "Vielä viisi kierrosta", kuului kelkan toisesta päästä.

Cafe Regatta on avoinna ympäri vuoden säävarauksella aamusta auringonlaskuun (9-23). Varaa mukaan käteistä, sillä paikassa ei käy muoviraha. Huomioi myös, että Regatan sisätilat ovat niin pienet, että lastenrattaat joutuu jättämään ulkopuolelle.

Lasten matkassa suosittelee!

Lompakkoystävällisyys: ♥    

Lasten kanssa liikkuminen:  ♥   

Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat