Testiryhmä: 2 aikuista, 1 lapsi (3 v.)

Testasimme Aleksanterinkadulla sijaitsevan Café Köketin ehkä yhtenä vuoden ruuhkaisimmista päivistä, joulukadun avajaisten yhteydessä. Sovimme kuitenkin sisään ja löysimme vapaan nurkkapöydän. Matkarattaatkin saatiin mahtumaan pöydän viereen. Syömiset ja juomiset tilattiin kassalta ja kannettiin itse pöytään. Yleisöryntäyksen takia tarjottimet, astiat ja vitriinin herkutkin olivat välillä loppua kesken, mutta onnistuimme kuitenkin löytämään jokaiselle jotakin mieleistä suuhunpantavaa.

Café Köketissä on mukavan kotoisa tunnelma ja ainakin testipäivänä asiakkaina oli paljon lapsiperheitä. Lastenkirjoja ja pehmoleluja on sijoiteltu sinne tänne. Kahvilassa on kuulemma leikkinurkkauskin, mutta testipäivänä väkeä oli niin paljon, että sen arvioiminen jäi toiseen kertaan. Wc-tilat olivat pienet ja ainakin naistenvessassa vauvan vaipan vaihtaminen olisi hankalaa.

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥   
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla