Hampurilaisia teki mieli ja jokin uusi testattava paikka piti keksiä. Miehelle tuli mieleen legendaarinen yökerho Hesari ja sen vieressä oleva Memphis. No, yökerhon tilalla on nykyään kuntosali, mutta hampurilaiset sentään löytyivät.

Memphis Hesari ei perjantai-iltana ole välttämättä se lapsiperheen ensimmäinen valinta ja suoraan sanottuna meitäkin hieman jännitti viedä lapset kyseiseen ravintolaan. Ajat olivat kuitenkin muuttuneet ja ravintola oli oikein siisti ja sopiva myös lapsiasiakkaille. Leikkipaikkaa tai lastenhoitotiloja paikasta ei löydy, mutta väljät tilat ja matalat kynnykset mahdollistivat myös rattailla kulkevien asiakkaiden vierailun. Myös syöttötuoleja paikasta löytyi useampia. 

Lapset valitsivat ruokansa ankanmuotoisista ruokalistoista ja odotusaikakin sujui kivasti ankoilla leikkien. Koska hampurilaisella oltiin, löytyi jokaisen ruokailijan lautaselta kyseinen herkku. Ja herkku nimenomaan! Ruuat olivat ketjupaikaksi yllättävänkin maukkaita ja vatsat täyttyivät ääriään myöten. Myös palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä, eivätkä lapset tuntuneet lainkaan kutsumattomilta vierailta ravintolassa perjantai-iltana. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla