Espoon Tapiola tuntuu tällä hetkellä olevan yhtä suurta rakennustyömaata, kun uusia taloja pystytetään, vanhoja remontoidaan ja Länsimetro rakentuu kovaa vauhtia. Tapiolan liikekeskustassakin on tapahtunut muutoksia, sillä siellä vietettiin hiljattain uuden kauppakeskus Ainoan avajaisia.

Me piipahdimme lasten kanssa Tapiolassa tapaamassa ystävää ja päätimme tutustua samalla Ainoan ravintolatarjontaan lounaan merkeissä. Tällä hetkellä Ainoassa on neljä ruokapaikkaa; Fazer, Johto Cafe, Funky Burger ja Ravintola Sumo. Sushi ei tällä kertaa kerännyt puoltoääniä ja sisääntulokerroksen Johto Cafe oli sen verran täynnä, että päädyimme yläkertaan burgereille.

Funky Burgerissakin lounastajia riitti, mutta pöytiä oli kuitenkin muutama vapaana, joten mahduimme joukkoon. Seurueemme testasi sekä lounasbuffaa että lounaslistan kanaburgeria. Kolmevuotias sai syödä buffetista äidin siivellä ja kotoisa kalalaatikko upposi hänelle hyvin. Funky Burgerin lounaaseen sisältyi runsas salaattipöytä ja jälkkäriksi kahvia tai teetä. Syöttötuoleja oli saatavilla ja salaattipöydästä löytyi myös pienille ruokailijoille maistuvia hedelmänpaloja.

Ruoan jälkeen testasimme Ainoan lastenhoitotilat. Ne sijaitsevat kauppakeskuksen neljännessä kerroksessa, jonne johtavien hissien löytyminen aiheutti meille ensin pientä päänvaivaa.

Tilava lastenhoitohuone kiilteli uutuuttaan. Vessassa oli pari pottaa ja kaksi pönttöä, eli vessatoimet onnistuisivat samanaikaisesti vaikka isommaltakin lapsikatraalta. Hoitohuoneessa oli pöytäryhmä, mutta ei mikroa tai syöttötuoleja eikä myöskään leluja tai muuta viihdykettä, joten tila lienee kuitenkin tarkoitettu lähinnä vaipanvaihtoon ja vessassa käyntiin, eikä esim. lasten syöttämiseen. Lastenhoitohuoneen vieressä näkyi kutsuvan näköisellä vihreällä matolla puisia tuoleja ja keinupupuja, mutta näiden eteen vedetty punainen nauha piti ainakin meidät poissa alueelta. Tilan käyttötarkoitus jäi vähän hämärän peittoon, mutta toivottavasti se on aukeamassa myöhemmin yleisön käyttöön. 

  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla