Taannoisella Forum-käynnillä alkoivat myös testryhmän vatsat kurnia. Sopivaa ravintolaa ei tarvinnutkaan kaukaa etsiä, sillä Forumin 3. kerroksessa potentiaalisia vaihtoehtoja oli useampiakin. Forumin lounasvaihtoehtoja voi vertailla täältä.

Me lounastimme tällä kertaa O’Learys –nimisessä ravintolassa. Lankesimme paikan mainokseen, jossa kerrottiin ravintolassa olevan saatavilla Kids menu joka päivä. Ajankohtaisen lounaslistan voi tarkastaa paikan nettisivuilta, mutta me tilasimme tällä kertaa ruuat listalta.

Paikka on tunnelmaltaan juurikin sporttipubimainen. Lounasaikaan fiilis oli kuitenkin leppoisa ja paikka sopi hyvin myös lapsiasiakkaille. Ruoka tilattiin tiskiltä, tilaa oli hyvin ja syöttötuolitkin löytyivät, joten istuimme pöytään. Lounaaseen kuului lisäksi runsas salaattipöytä leipineen ja pahin kiukku saatiinkin jo sillä poistettua.

Testiryhmän isommat lapset nauttivat tällä kertaa listalta peribrittiläiset Fish & Chips –annokset. Lasten annokset kustansivat alle 6 € ja olivat kooltaan runsaat. Salaattipöydän ja ruuan lisäksi lasten annokseen kuului myös lasi maitoa. Vaikka paikka ei mitenkään poikkeuksellisen lapsiystävällinen ollutkaan, jäi ruokailuhetkestä kaikille hyvä mieli. Ruoka oli täyttävää ja salaattipöytä oli positiivinen yllätys.

Oletteko te testailleet Forumin uusittuja ravintoloita? Mikä paikan ravintoloista meidän kannattaisi testata seuraavaksi?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram