Viikon vinkissä mainostimme tällä viikolla Bravo! Lasten ja nuorten teatterifestivaalia. Me pääsimme* itsekin nauttimaan laadukkaasta lastenteatterista, kun kävimme viikonloppuna Itäkeskuksen Stoassa Bravo!-festivaalien kanssa samanaikaisesti järjestettävässä Nukketeatterin näyteikkuna -tapahtumassa.

Kahdesta aikuisesta ja 3- ja 4-vuotiaista kaveruksista koostuva testiryhmämme kävi katsomassa Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU:n riemastuttavan Sinä ja minä -näytelmän. Esitys kertoi hullunkurisista siskoksista, Raidasta ja Pallosta, jotka valmistelivat syntymäpäiväjuhliaan ja siivosivat sekä pyykkäsivät juhlapaikan lisäksi vähän itseäänkin juhlakuntoon. Nukkeja tässä näytelmässä ei näkynyt, vaan näyttelijöinä olivat ihan oikeat ihmiset.

Sinä ja minä -näytelmä on suunnattu 1-7 -vuotiaille ja leikki-ikäisiin lapsiin siskosten hassut tempaukset upposivat tosi hyvin. Yleisö istui aivan lähellä näyttämöä lattiatyynyjen päällä ja pääsi välillä itsekin osallistumaan tarinaan. Pienten katsojien kysymykset ja välispiikit sopivatkin hyvin hauskaan esitykseen. Näytelmä kesti 35 minuuttia, mikä oli juuri sopivasti, jotta nuorimmatkin osallistujat malttoivat pysytellä paikoillaan.

Nukketeatterin näyteikkuna -tapahtumaan ehtii osalllistua vielä huomenna sunnuntaina. Ohjelmassa on sekä lapsille että aikuisille sopivia esityksiä, teatterinukkenäyttely ja mukavia työpajoja. Bravo! -festivaalien muuta ohjelmaa on pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa maaliskuun loppuun (30.3.) saakka.

P.S.Stoassa kannattaa nyt muutenkin piipahtaa, sillä 12. huhtikuuta asti kulttuurikeskuksen aulassa voi sukeltaa tuhannen ja yhden yön tarinoiden jännittävään satumaailmaan. Mekin seikkailimme basaareissa ja palatseissa näytelmän jälkeen, mutta näyttely ansaitsee ihan oman postauksensa, joten palataan näihin tunnelmiin pian! :)

* Liput Sinä ja minä -näytelmään saatu blogin kautta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat