Kampin kauppakeskus on testiryhmän yksi lempi-ostospaikoista. Kaikki tarvittavat kaupat löytyvät helposti saman katon alta ja keskus on siisti ja väljä paikka kulkea. Yksi Kampin keskuksen kolmannen kerroksen lasten liikkeistä on äitiys- ja lastenvaatteita sekä tarvikkeita myyvä Bebes

Tällä kertaa menimme liikkeeseen, monen muun tavoin, hakemaan trendikkäitä aurinkolaseja leikki-ikäisille lapsille. Lasit löytyivät, mutta niin löytyi myös jotain odottamatonta! Taapero bongasi heti ensimmäisenä lattialta pienen korin, joka oli täynnä leluja. Henkilökunnalta varmistettuamme selvisi, että kori ja sen sisältö oli liikkeessä juuri pieniä asiakkaita varten. Lapset leikkivät ja äidit ihailivat kaupan tarjontaa - mikäs sen mahtavampaa! Liikkeen sohvan reunalla oleilivat myös kaksi imetystyynyä asiakkaiden käyttöön, mutta niitä ei tällä kertaa tarvittu. 

Heräteostoksena nappasimme Bebesistä mukaan vielä Lost and found-rannekkeet lapsille tulevaa ulkomaan reissua silmällä pitäen.

Lasten matkassa suosittelee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat