Alkusyksyn aurinkoiset päivät ovat houkutelleet testiryhmämme jatkamaan leikkipuistotestauksia. Arabianrannasta, merellisten maisemien ääreltä löytyy uudehko leikkipuisto Arabia. Puistoon on lyhyt kävelymatka Arabian kauppakeskuksesta, josta voi hakea vaikkapa vähän evästä leikkien lomassa nautittavaksi.

Arabian puisto on aika pieni, mutta heti puiston porttien ulkopuolella riittää nurmialueita ja hiekkateitä, joilla on tilaa temmeltää, jos asfaltoitu puistoalue alkaa ahdistaa. Puiston parasta antia oli kolmesta pikkumiehestä koostuvan testiryhmän mielestä hiekkalaatikot kaivureineen ja äitien mielestä näkymät Vanhankaupunginlahdelle. Hiekkalaatikoiden lisäksi puiston valikoimiin kuuluvat perinteiset keinut ja kiipeilytelineet, tekonurmikumpare sekä potku- ja polkuautoiluun ja katuliiduilla taiteiluun sopiva asfalttialue.

Kävimme tutkailemassa puiston ilmoitustaulua ja laulu- ja jumppahetkiä tuntui riittävän melkein jokaiselle päivälle. Me olimme sen verran myöhään liikkeellä, että ohjattu ohjelma jäi tällä kertaa väliin. Aika tosin kului mukavasti auringosta ja ulkoleikeistä nautiskellenkin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla