Koska meitä blogin kirjoittajia on kaksi äitiä, luvassa on myös kaksin kappalein äitienpäivän lounaasta kertovia postauksia. Saatte sitten päättää, kumpi pääsi kivempaan paikkaan ;)

Meidän perheemme testasi laajasalolaisen Ravintola Stansvikin. Ravintola sijaitsee Stansvikin kartanon yhteydessä, upealla paikalla meren äärellä. Äitienpäivälounaalla asiakkaiden joukossa oli luonnollisesti paljon lapsiperheitä. Isoon ja ilmavaan ravintolasaliin mahtui hyvin ja lasten äänet hukkuivat iloiseen puheensorinaan.

Buffet-pöydästä löytyi perinteisiä herkkuja. Oma henkilökohtainen suosikkini on usein alkupala- (ja jälkkäri-!) pöytä ja niin kävi tälläkin kertaa. Tarjolla oli maistuvia salaatteja ja erilaisia kylmiä kala- ja liharuokia. Lapsille oli oma pöytä nakkeineen ja ranskalaisineen, mutta 3,5-vuotias veteli innokkaasti myös "aikuisten" puolen antimia. Jälkiruokapöytä notkui erilaisia itse tehtyjä leivonnaisia. Pöydän kruununa oli ihana prinsessakakku. 

Ravintola Stansvikissa on iso terassi, joka näytti niin houkuttelevalta, että päätimme jo, että jonain lämpimänä kesäpäivänä se täytyy ehdottomasti testata. Leikki-ikäinenkin katseli isoista ikkunoista kaihoisasti merelle ja pyysi päästä rantaan leikkimään. Tällä kertaa tyydyimme kuitenkin oviaukon vieressä olevan pienen leikkinurkan tarjontaan. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram