Kesä on ollut juhlan aikaa. Vasta nyt tuli sopiva hetki kirjoittaa meidän pikkuneidin 3-vuotissyntymäpäivistä, joita juhlittiin jo heinäkuussa. Ilma oli helteinen ja päivä muutenkin oikein onnistunut. Vieraslistalla oli kymmenkunta lasta vanhempineen, joten vilskettä riitti.

Mitään erillistä teemaa juhlissa ei ollut, kunhan vain kaikki oli vaaleanpunaista. Koristepompulat oli hankittu Ikeasta ja brittiläisestä nettikaupasta ja kangasviirit Hemtexistä. Tarjoiluina juhlissa oli ystävän tekemä suloinen Hello Kitty -kakku, suklaamuffinssit sekä pari suolaista piirakkaa. Näiden lisäksi tarjolla oli vielä kaupan pikkuleipiä sekä hedelmiä.

Kesäsynttäreissä on se hyvä puoli, että juhlatilaa voi hyvin jatkaa myös ulos. Lapsilla on enemmän tilaa juhlia ja tekemistäkin on enemmän. Näin ollen ohjelmanumeroiden keksiminen ei ollut niin tarpeellista, vaan juhlat etenivät omalla painollaan.

Yksi ohjelmanumero juhlissa on kuitenkin aina paikallaan ja siihen liittyy myös ns. goodiebagien jakaminen. Tällä kertaa toteutimme kutsuilla pienen askartelupajan. Jokainen lapsi sai pienen ja tyhjän pilttipurkin, jonka sai koristella haluamallaan tavalla erilaisia tarroja hyväksi käyttäen. Kun purkki oli valmis ja nimilappukin paikoillaan, sai sen täyttää karkeilla ja kuivatuilla hedelmillä. Lapset olivat ohjelmanumerosta erittäin innoissaan ja toki purkin sisällöstä myös!

Kuinka teillä on juhlittu pieniä prinsessoja?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla