Viikonloppu on hujahtanut ohitse vauhdilla!

Viikonloppuun mahtui niin kirppistelyä, kuin touhuja lumihangessakin. Olin kuvitellut, että nauttisin koko lauantain lapsivapaasta päivästä, mutta kumma kyllä pari tuntia ystävän seurassa ja erossa vuoroin nauravasta, vuoroin kiukkuavasta tulivuoresta (Tyypistä) riitti lataamaan akkuja ja niin vain lauantai-iltapäivä vietettiin rakentamalla lumilinnaa takapihalla.

Taannoin (click click) Neidin sairastellessa siirsin kirppis-treffejä ystäväni kanssa parilla viikolla eteenpäin. Lauantaina kävimme kiertämässä lasten itsepalvelukirpputori Nellassa ja Nutussa sekä itsepalvelukirpputori Akselissa. Ilman lapsia. 

En edes muista, koska olisin viimeksi treffannut ketään ystävääni ilman lapsia. Tosin viikko sitten sunnuntaina kävimme aviomiehen kanssa viettämässä pariskunta-aikaa ja katsomassa uuden Star Wars-leffan. Niin ihanan aivoton parituntinen. 

Nella ja Nuttu on syystäkin kehumisen arvoinen kirppis. Tämä on se paikka, johon pääsääntöisesti suuntaan, kun lähden etsimään lapsille jotain, mutta en välttämättä tiedä mitä. En ole tältä kirppikseltä koskaan poistunut tyhjin käsin ja koska pöydän myyntivuokra on myyjälle kohtuullinen (37 euroa / myyntiviikko), ovat myyjien hintapyynnötkin pääsääntöisesti kohtuullisia. Tai paikoitellen jopa erittäin huokeita. 

Kirppis on siisti ja juuri niin passelin kokoinen, että jokaisen myyntipöydän jaksaa tutkia. Erikseen löytyvät myyntipaikat myös haalareille, leluille, harrastusvälineille, kengille ja äitiysvaatteille ja -tarvikkeille. Kirppiksen Facebook-sivusto tarjoaa myös oivan markkinointikanavan niin vaihtuville myyjille, kuin ostajillekin. 

Kirppiskierrokselta Nellasta ja Nutusta kotiutui tällä kertaa molemmille lapsille hieman vaatteita. Tyypille löytyi ipi-uusi Name It-paita (hintalappu vielä kiinni) sekä aivan uudenveroiset tummansiniset college-housut. Neidin löydöistä ihanin oli ehdottomasti tuo uusi Hello Kitty-mekko (koko 80 cm - 2,50 €), joka huomenna puetaan päälle neuvolakäynnillä.

Nellasta ja Nutusta tein myös sen ihan mielettömän ihanan Lego Belville-löydön hintaan 4,50 euroa! Legot ovat kyllä tällä hetkellä ehdottomasti minun ja Tyypin yhteinen juttu. 

Olemme sopineet aviomiehen kanssa, että leluhankinnat pidetään todella minimissä. Tyypin kanssa olemme nimittäin nyt yhdessä tuumin myyneet muutamia Tyypin Duploja ja niistä saadut rahoilla olemme ostaneet pikku-Legoja. Tyypin toiveissa on nimittäin rakentaa muutamakin juttu, joihin tarvitaan juuri tiettyjä palikoita. Tästä on tulossa postausta myöhemmin. :)

Akselista löytyi kuitenkin uusi Muumi-aiheinen taikakynä-peli hintaan 3,50 euroa ja -kuutiopalapeli (Neidille, joka rakastaa palikkatorneja) hintaan 2 euroa. Tyyppi osaa kirjaimet ja luettelee aakkoset sujuvasti etu- ja takaperin, joten mielestäni on ihan hyvä alkaa nyt harjoitella pikkuhiljaa kirjaimia, joilla sanat alkavat. Ja tuo taikakynä-peli onnistuneesti auttaa tässä. 

Olen keksinyt asian, joka minua ärsyttää kirppistelyssä. Se on se, kun löydät jonkin aivan ihanan vaatekappaleen. Ja katsot sen kokolappua. Ja se koko on yhtä liian pieni... 

:) / pp_iida

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram