Kuva: Matti Rajala

Rehellisesti sanottuna pompin riemusta tasajalkaa ja hihkuin ääneen, kun sähköpostilaatikkooni kolahti kutsu uutuus-musikaalin Käyttöohje kahdelle -ensi-iltaan! Mummu lupasi tulla illaksi mummuttamaan lapsia, joten me saimme aviomiehen kanssa treffi-illan. ♥  Ennen musikaalia kävimme syömässä Long Wall-ravintolassa ja siitä jatkoimme Club Capital:iin nauttimaan show:sta. 

Käyttöohje kahdelle (I Love You, You´re Perfect, Now Change) on tällä hetkellä pisimpään pyörinyt ns. Off Broadway-musikaali. Joe DiPietron ja Jimmy Robertsin musikaalin ensi-esitys oli vuonna 1996. Neljän näyttelijän (Kaisa Hela, Ushma Karnani, Heikki Ranta ja Riku Nieminen) tähdittämän musikaalin on suomentanut Tiina Puumalainen ja ohjauksesta vastaa Samuel Harjanne. Musiikista esityksen aikana vastaavat Risto Kupiainen (piano) ja Lotta-Maria Pitkänen (viulu).

Käyttöohje etenee pelilaudan avulla ja tekee nauruhermoja kutkuttavan ja sävelkorvaa miellyttävän katsauksen aikuisten erilaisiin parisuhde-tilanteisiin. Paikoitellen suorastaan hillittömän hauskat sketsit ja musiikkinumerot tarjoavat muun muassa kurkistuksia ekumeenisten sinkkujen iltaan, tuoreiden vanhempien elämään, lapsiperheen (!!!) arkeen, ensi-treffeihin ja treffiseuran etsintään videon avulla. Toiset kohtaukset olivat hauskempia, kuin toiset, mutta yhtä kaikki: nauraa sai koko illan!

Näyttelijät ovat ottaneet lukuisat roolihahmonsa aivan mielettömän hienosti haltuun. Kaisa Helan treffi-palveluun laatima video sai kyyneleen vierähtämään silmäkulmasta ja Ushma Karnanin suoritus hautajaisissa vanhana rouvana oli jäätävän suloinen. Heikki Ranta oli mielettömän hyvä sekä golfiin hurahtaneena ruutupöksy-miehenä että tyttöystävästään eroa tekevän Jacobin isänä. Ja Riku Nieminen miltei pudotti tuolilta tuoreen neuroottisena Frank Juniorin isänä.

Näytelmän kesto väliaikoineen on noin 2,5 tuntia. 

Kuva: Matti Rajala

Kuva: Matti Rajala

Kuva: Matti Rajala

Ja lopuksi vielä ilouutinen: Kodin Kuvalehden tilaajat saavat musikaaliin kaksi lippua yhden hinnalla ajalla 1.–29.4.2016. Mainitse varatessasi koodi KK ja saat kaksi lippua yhteishintaan 37 euroa (sisältää toimituskulut). Lisätietoja esityksestä ja näytösajankohdista löydät täältä click click!!

♪ ♫ ♪ "I love you, I love you, you´re perfect, I love you, you´re perfect. Now change." ♪ ♫ ♪"

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram