Voitin muutama viikko sitten La Dolce Vita-blogin arvonnassa Bikini HIIT Challenge-verkkovalmennuksen. Treenin aloitus siirtyi reilun viikon verran taannoisen sitkeän flunssan takia. Nyt on 5 päivää treeniä ja joo, myös uutta elämää takana. Päässäni pyörii oikeastaan vain sellainen ajatus, että miksi en ole tehnyt tätä aikaisemmin?

Olen ehtinyt kokeilla jos jonkinlaista dieettiä, laihdutuskuuria ja elämäntaparemonttia. Olen ehtinyt myös hurahtaa yhteen jos toiseenkin liikuntamuotoon. Ja nyt olen iloisesti ja onnellisesti hurahtanut tähän! 

Olin aika pitkään Elixian kuntokeskuksen jäsen ja olen treenaillut verrattain reippaastikin eri ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalin puolella. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että liikkuminen on minulle stressiä laukaiseva tekijä. Mutta stressaantuneena on pelottavan paljon helpompaa jämähtää sohvan nurkkaan ja mutustaa suklaapatukka tai pari. Tai pino voileipiä. Tai karjalanpiirakoita. Kun on valmiiksi vähän väsynyt, on todella helppo keksiä ja antaa periksi tekosyille ja olla lähtemättä salille. Vaikka tietäisikin jossain takaraivossa miten hyvä olo treenin jälkeen on. Kun salille on vieläpä matkaa sen verran, että autolla pitäisi lähteä, niin olen kyllä ollut todella pätevä keksimään tekosyitä olla lähtemättä. 

Verkkovalmennuksen ehdottomasti parhain puoli on se, että treenit kestävät keskimäärin noin 20-30 minuuttia ja liikkeet tehdään oman kehon painolla. Joku on siis miettinyt valmiiksi, miten voin treenata tehokkaasti kotona. Vaihtelevia, kestoltaan lyhyitä treenejä on viisi kertaa viikossa ja tähän mennessä hauskin sarja on tehty villasukat jalassa. Treenit saa ladata itselleen valmennuksen päätteeksi, joten ne eivät lopu kesken. :) 

Uskoisin, että tämä 3 viikkoa kestävä valmennus antaa hyvän aloituksen uudelle elämälle. Aloitin jo aiemmin osapaaston ja siihen yhdistettynä hyvä ja monipuolinen kotitreeni sekä aiempaa hedelmä- ja vihannespitoisempi ruokavalio, on tuonut mielettömästi uutta energiaa! Kumma kyllä, mutta olo ei ole yhtään raskas, kun iltapalaksi tinttaa aiemman voileipä- ja cookie-pinon sijaan omenaa, appelsiinia ja viinirypäleitä. 

Viikonloppu on ollut kaikin puolin ihana. Eilen aamulla aviomies lähti lasten kanssa pulkkamäkeen, minkä aikana ehdin imuroida ja vetää läpi treenikierroksen. Sitten kävin kiertämässä muutaman tunnin ajan kirppiksellä (ei mitään kummempia löytöjä) ja ruokakaupassa ihan itsekseni. Illalla juotiin vielä aviomiehen kanssa pari lasillista valkkaria ja väijyttiin uusin Bond (ei ollut niin hyvä, kuin Skyfall puhumattakaan Casino Royalesta). Tänään aamulla nukuttiin koko perheen voimin miltei puoli yhdeksään ja aamupalan jälkeen suhattiin Paloheinään pulkkamäkeen. Neitikin pääsi liukurin kyytiin, minkä jälkeen ei vauvapulkka enää kelvannut. 

Eli kaikin puolin aika jees uuden elämän aloitus. 

 

ps. Ja muuten, ennen kuvat kropasta tavoitefarkkujen kanssa on otettu. :) Katsotaan miltä näyttää, kun kolmen viikon setti on saatu päätökseen. 

Kommentit (2)

Verona

Tsemppiä projektiin! Tämä on itselläkin edessä muutaman kuukauden kuluttua..ei sillä ihan kesäkuntoon ehditä, mutta pääseepähän takaisin kuosiin :)

-pp_iida

Tämä on kyllä ihan huikea treenitapa ja juuri sellainen alkusysäys mitä ainakin itse kaipasin. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram