ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT!

Postailen monesti tekemiäni kirppis- tai Kierrätyskeskuslöytöjä blogin Facebook-sivustolle. Käyn yleensä viikottain piipahtamassa Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tavaratalossa, joka sijaitsee varsin lähellä. Kirppiskierrokselle esimerkiksi Akseliin, päädyn puolestaan kerran tai kaksi kuukaudessa. Kirppiskierros vie enemmän aikaa, Nihtisillan Kierrätyskeskus puolestaan on jo niin tuttu, että kierrän sen nopeasti ja itselleni tutulla kaavalla. 

Kierrätyskeskuksesta olen tehnyt hyviä löytöjä muutamalla eurolla. Parhaimpiin löytyihin kuuluu ehdottomasti pallorauta, joka oli etsinnässä Tyypin vesimeloni-aiheista synttärikakkua varten. Pallorauta löytyi tuolloin 40 sentin hintaan. Neidille löytyi joululahjaksi My Little Pony-paketti 4,50 euron hintaan (pony-prokkispostaus löytyy täältä: click click) ja Tyypille se aivan ihana Nalle Puh-näyttämökirja (click click) 50 sentin hintaan. Viimeisimpiä löytyöjä ovat olleet Hiirenloukku-lautapeli 3 eurolla ja iso pöntöllinen Duplo Primoja 5 eurolla! Neiti sai myös pari viikkoa sitten Mattelin Piippolan Vaari-äänilelun, joka paristoineen kustansi kokonaisen euron.

Näiden lisäksi meille on kotiutunut muun muassa reipas määrä Fabuland- ja Kinder-hahmoja yhteensä 2,50 euron hintaan. Ne löysivät tiensä Mimmilään (äidinäidin luokse). Täydensin myös meidän hiekkalelu-varastoja noin kahdella eurolla ja nyt tuskin tarvitsee ensi kesää varten ostaa ainuttakaan lapparia tai ämpäriä lisää. 

Ihan kaikkea en aina raaski ostaa. On kai käynyt selväksi, että kerään (lapsille...) niitä tietynlaisia Puh-karhuja? No, tuossa yläpuolella olevassa kuvassa oleva Puh jutteli minulle aika pitkään, mutta silti jätin sen hyllyyn! Näin tämän Puhin itseasiassa silloin, kun äitini ja minun kirppis-myyntiviikko päättyi ja kävin viemässä kaupaksi jäämättä jääneet tavarat Kierrätyskeskukseen. Ja olihan tuo Puh siellä vielä pari päivää myöhemmin. Ja silti jätin sen sinne. Toivottavasti Puh löysi lopulta hyvän uuden kodin!

Mutta kuulkaas, näin postauksen ja kuluvan helmikuun päätökseksi, päätin järjestää pitkästä aikaa teille lukijoille arvonnan.

  • Tyyppi ja Neiti saavat toimia onnettaren apureina ja arpoa osallistuneiden kesken 2 kappaletta 15 euron lahjakortteja Kierrätyskeskukseen! Arvontaan voit osallistua sekä täällä blogissa, että blogin Facebook-sivustolla. Arvontaan on aikaa osallistua 7.3.2016 asti kommentoimalla vapaasti tähän postaukseen. Muista jättää sähköpostiosoitteesi! 


Kuva: Heikki Kivijärvi / Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

  • Lisätietoja lahjakortista löydät täältä: click click!! Lahjakortti ei valitettavasti toimi verkkokaupassa. 

Kommentit (12)

allikalliolla

Mitä?! Kyllä, olen mukana! =) Minä osallistun nykyään lähes kaikkiin arvontoihin, kisoihin ja testeihin. Aikani kuluksi enimmäkseen. Olen vankka (noh, painoindeksi näyttää ihan kohtalaista lukemaa - laskin vasta pari päivää sitten =D ), siis vahvasti kannustan kierrätykseen. Eilen vein kaksi pöydällistä tavaraa Femmatorin kirpparille Tuusulaan. Ja se mitä kolmen viikon jälkeen jää käsiin, lähtee seulonnan jälkeen Kierrätyskeskukseen. Silti nurkat pursuavat. Täytyy siis ahkeroida. Kysyä jokaiselta esineeltä: "Mitä voit minulle antaa, tarvitsenko sinua?" Panen rojut lujille, saavat miettiä kovia kampanjalauseita itselleen!

E. Kirppu

Jeiii, arvonta! Nihtisillan Kierke on meikäläisenkin vakkari pyörähdyspaikkoja. Samoin vein sinne lauantaina Jäähallin kirpparilta myymättä jäänyttä hyvää tavaraa (hiljaista oli kirpparilla, liekö hiihtoloma syynä?). Itsekin täytyy Kierkeen mennä kohta taas käväisemään, koska muuton yhteydessä sekä tarvitsee jotain pientä uutta, että on mukava käydä kaapit kunnolla läpi ja pistää kampetta kiertoon.

Peppi

Kierrätyskeskukset ovat minunkin mieleeni! Vein sinne tavaraa tai ostan, aina jää hyvä fiilis.

jubelia

Mukana arvonnassa! Käyn melkein viikoittain Koivukylän kierrätyskeskuksessa, se on ihan lempparipaikka :)

Kipsuli

Kierrätyskeskukset ja kirpparit ovat oikeita aarreaittoja! Niissä on ihana kierrellä ja tehdä löytöjä. Viimeksi ostin Benettonin housut kesäksi eurolla :) Mukana arvonnassa.

raitasukka

Nihtisilta on meitäkin lähellä ja aika usein sielä tuleekin käytyä. Ilmaishuoneesta löytää tosi kivoja askartelujuttuja kun vasn päästää mielikuvituksen lentoon.

Riinuli

Osallistun arvontaan. :) Koivukylän kierrätyskeskuksesta olen löytänyt kaikkea kivaa ja lasteni kanssa olen siellä myös käynyt.
Ja kerran on lasteni kanssa käyty myös Koivukylän kierrätyskeskuksen huutokaupassa: oli se jännää! :)

Eeva

Mukana arvonnassa! Itsekin olen tehnyt hyviä löytöjä kierrätyskeskuksesta, ja hintatasokin on yleensä kohtuullinen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram