• palaan työpöydän ääreen ja aviomies jää kotivuoroon
  • tavoitefarkut pitäisi vetää jalkaan ensimmäisenä työpäivänä -) toivottavasti siitä ei tule (huonoa) aprillipilaa
  • aloitan kahden kuukauden mittaisen ostolakon

Tosiaan huomenna aamulla minä herään ani-varhain ja hipsin hissukseen ulko-ovesta ulos bussille ja siitä junalla töihin. Päälle pitäisi vetää jotain siistiä. Hyvästit kotiverkkareille ja gönähtäneille t-paidoille.

Työpiste tykötarpeineen odottelee siis minua ja aviomies viettää huomenna lasten kanssa ensimmäistä päivää koti-isin roolissa. Tänään, kun olimme lähdössä pihalle, muistutin Tyypille, että huomenna sitten isi auttaa pukemisrumbassa. Tyyppi totesi hyvin maltillisen ja kärsivällisen äänen yhdistelmällä: "Mitähän siitäkin tulee? Eipä siitä taida mitään tulla." Eli luottamus isiin on todella... No sanotaanko maltillinen?

Tavoitefarkkujen suhteen olo on varsin toiveikas. Satutin selkäni parisen viikkoa sitten Neitiä nostaessa, mutta onneksi säikähdyksellä selvittiin. Muutaman päivän huolellisten ja pitkien venyttelyjen ja treenitauon ansiosta selkä on taas kunnossa. Ihan viittä treenikertaa en siis saanut viimeisinä viikkoina pakettiin (harmittaa), mutta tänäänkin on vedetty hyvä combo BHC:ta ja Corea. Treenit ovat muutenkin hyvin jatkuneet, joten olen varsin luottavaisin mielin, että töihinpaluusta huolimatta viikossa tulee löytymään 3-5 krt aikaa 20-30 minuuttia treenailla. Jos ei löydy, niin vika on sitten kyllä peilissä. 

Tuo viimeinen kohta listalla sai alkunsa (ja innoituksensa), kun taannoin tässä postauksessa (click click) sain kommentin jossa ihmeteltiin kadoksissa olevaa vanhemmuutta ja samalla esitettiin toive puolen vuoden mittaisesta ostolakosta. Puoli vuotta on liian pitkä aika, sillä Tyyppi tulee kesäksi tarvitsemaan uusia kesävaatteita pieneksi jääneiden tilalle. Mutta kaksi kuukautta tuntuu sopivalta testiajalta.

Ainoa, minkä ostaminen tämän kahden kuukauden aikana tulee todennäköisesti ajankohtaiseksi, ovat Tyypin lenkkarit. Eli jos niille on tarvetta, niin ne tietysti täytyy ostaa ennen toukokuun loppua. Mutta muuten kierrän kirppikset, Kierrätyskeskukset ja muut kuin ruokakaupat varsin kaukaa. :)

Kommentit (7)

-pp_iida

Kiitos. Jännittää, ehkä vähän pelottaa, innostaa ja hihkututtaa kaikkea samaan aikaan. :)

-pp_iida

Kiitos! Ekan päivän päätteeksi tuntui siltä, että pää oli täynnä ja samaan aikaan jokin löi tyhjää. =D Eiköhän se tästä, kun saa pää viikonlopun ajan levätä ja sitten pääsee naputtamaan.

Joanna

Mukavia työpäiviä muru. <3 Mä tuun 9.4 suomeen. toivottavasti me nähtäisiin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram