Espoossa on kolme Angry Birds-leikkipuistoa. Yksi Oittaan uimarannalla, toinen Leppävaaran urheilupuiston likellä ja kolmas Suurpellon asuinalueella. Näistä Oittaan ja Leppävaaran puistoissa olemme käyneet lasten kanssa aikaisemmin ja nyt pääsiäislauantaina olimme aamulla leikkitreffeillä Suurpellon puistossa. 

Kaikki kolme puistoa ovat toteutukseltaan erilaisia. Oittaan puisto on jaettu kahteen osaan, joista toinen on aidattu, mikä onkin erityisesti pienempien puistovierailijoiden ja Bodom-järven välittömän läheisyyden vuoksi vain hyvä asia. Leppävaaran puiston varsinainen kiipeilykokonaisuus liukumäkineen on vielä turhan hurja meidän 4-vuotiaalle, mutta varmasti toimiva isommille hurjapäille.

Suurpellon leikkipuisto oli kaikin puolin just hyvä sekä Tyypille, että Neidille. Koska puisto sijaitsee varsin keskellä kerrostaloja, ei heti puiston vieressä kulje autotietä. Näin ollen ei siis haittaa ettei tätä puistoa ole aidattu. 

Sekä Tyypille että Neidille, että leikkikavereille löytyi kiipeilyteline-liukumäkikompleksista sopivan hurjia touhuja. Tyyppikin, joka yleensä hieman arkailee kiipeilyä tikkaita ja köysiä pitkin, paineli köysitikkaita ylös puolisen vuotta vanhemman leikkikaverin perässä. On se vaan parasta, kun lapset painavat juoksujalkaa peräkanaa liukumäestä toiseen. 

Niin tämän kuin muidenkin Angry Birds-leikkipuistojen ulkoinen toteutus miellyttää ehdottomasti tämän vihaisten tipujen fanin silmää. Ainoa mitä oikeastaan ihmettelin, oli keinujen vähäinen määrä. Puistossa on nimittäin vain yksi ns. hämähäkki-keinu, yksi "lauta"-keinu ja yksi vauvakeinu.  

Sää oli varsin harmaa. Onneksi tiput, possut ja lasten sadevaatteet toivat vähän väriä sumuiseen päivään. Ilma oli myös suht lämmin, joten Neiti sai kokeilla ensimmäistä kertaa isoveljen pieneksi jäänyttä fleece-vuorattua sadehaalaria. Isovelikin paineli menemään välikausi-vaatteissa. 

Täytyykin tarkistaa, että molemmilta lapsilta löytyy sopivasti ulkoiluvaatteita tähän välikauteen ennen (toivottavasti pian) koittavaa kesää ja lämpimämpiä kelejä. 

Kommentit (2)

Verona

Todella mahtava puisto! Olisipa täälläpäinkin jotain vastaavaa, mentäisiin varmaan innolla :)

Onko sulla siis töihinpaluu nyt lähestymässä? Jännittävää! Ja pakko vielä lisätä, että todella mahtavassa fyysisessä kunnossa olet - tuo treeniohjelmasi vaikuttaa tehokkaalta. Odotan innolla sitä, että itsekin pääsee lähitulevaisuudessa taas parantamaan kuntoa ja kutistumaan vanhaan, tuttuun vaatekokoon ;)

-pp_iida

Heips Verona!

Tosiaan, huomenissa koittaa paluu työpöydän ääreen. Eikä ole aprillia. :) Jännä päivä, kuten myös sinulla ja koko teidän perheellä. ♥ Ja kiitos, jatkossakin etsitään viikosta 3-5 kertaa 20-30 minuuttia aikaa treeniin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram