Kuva: Anna Huovinen

Beibsi lauleskeli vieressäni nätisti Käy muumilaaksoon-biisiä.

 "Muumipeikko pikku myy ja muumipappa esiintyy, silloin laulu kutsukoon..."

Kerroin jossain vaiheessa beibsille, että isä on osannut tästä yhden toisenkin version, mutta sitä ei voi nyt laulaa.

Siihen Beibsi vastasi salamana: "Ai tämän? MUUMIPEIKKO, PIKKU MYY AUTON ALLE LITISTYY"

MITÄ!? Miten minun pieni lapseni tuon pilalaulun osaa ja missä hän on sen kuullut?! Kuka vasikoi 3-vuotiaalle näitä pilalauluja? Ja ennen kaikkea, eikö pilalaulut ole kehittyneet mihinkään sitten oman lapsuuteni? Joudunko kuulemaan tulevina vuosina kaikki oman lapsuuteni ärsyttävät pilalaulut? 

Nyt kun Beibsi on laulun kuullut, niin sitä onkin laulettu monenmoisissa paikoissa ja tilaisuuksissa. Aivan niin kuin ennenkin.

Joulu on jo ovella, joten toivon ettei tämä pilalaulu-vasikka osaa yhtään riemukkaita joulurenkutuksia. En vielä tänä jouluna ole valmis kuulemaan joulupuu on rakennettu-pilaversiota siitä kuinka kuusen pienet kynttiläiset käristävät pukkia.

Kirjoittaja on ennenkin päässyt kuulemaan monenlaisia tulkintoja. Lähes reaaliaikaiset rallatukset voit tarkistaa Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Me laulettiin penskana muumilaulu sanoilla
” muumipeikko, pikku myy, peiton alla lisääntyy. Mamma näyttää mallia, nuolee papan pall*a. Käy muumilaaksoon!!” Toivon etteivät omat lapset tota koskaan hoksaa, omat vanhemmat tuli nolattua liiankin usein tolla kipaleella.

Ja! En muista kuollaksenikaan ton joululaulun oikeita sanoja. esikoisella on joululaulu kirja ja tietty ton biisin kohdalta on puolet sivusta revitty, ja eikös sitä sit lauleta usein. Onneks on google, niin en oo vielä aiheuttanu traumoja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram