Kaupallinen yhteistyö
Mikään ei häiritse kunnon kahvielämystä. Kuva: Koti-iskä88

Kaupallinen yhteistyö: Slurp

Kahvi on ollut minulle selviytymiskeino jo vuodesta 2014 lähtien. Vauvavuoden aikana kahvi olikin Googlen ohella tärkein varuste vauvakuplamme sisällä. Kahvia tuli tosin hörpittyä silkasta tavasta ja sillä yritti siirtää väsymystä hieman kauemmaksi. Kahvipersoonaltani sanoisin olevani tavallinen kahvinkeittäjä, joka juo kahvinsa mustana ja mielellään tummapaahtoisena. Olen keittänyt tummapaahtoista kahvia suodatinkeittimellä tai hauduttanut pressopannulla viikonloppuaamuisin.

Jokin aika sitten olin ystävälläni kylässä ja hän keitti minulle pienpaahtimosta juuri hakemaansa kahvia. Tältäkö kahvi OIKEASTI maistuu? Maut ja aromit tulivat esiin aivan eri lailla kuin marketin kahvista. Nautiskellessani elämän eliksiiriä harmittelin, ettei lähelläni ole paikkaa mistä hankkia vastapaahdettua kahvia.

Nyt toiveeni on vihdoin täytetty!

Jos Koti-iskä88 ei pääse paahdetun kahvin luokse, niin silloin paahdetun kahvin on tultava Koti-iskä88 luokse.

Tämän kaiken mahdollistaa Slurp kahvipalvelu. Slurp toimii yhteistyössä 20 pienpaahtimon kanssa ja toimittaa tuoreen kahvin postiluukusta sisälle. Eli nyt meille saapuu kahden viikon välein vastapaahdettua kahvia ja aina eri paahtimosta.

Kahvi saapuu tiiviissä ja uudestisuljettavassa pakkauksessa suoraan paahtimolta. Kuva: Koti-iskä88
Kahvi saapuu tiiviissä ja uudestisuljettavassa pakkauksessa suoraan paahtimolta. Kuva: Koti-iskä88Innostuakseen tästä nautinnosta ei tarvitse olla edes kahvihifistelijä! Yksi parhaista asioista uuden lähetyksen saapuessa on kahvipussissa olevan reiän nuuhkiminen. Miltähän tämän viikon kahvi tuoksuu? Pientä hurahtamista on havaittavissa ja olen alkanut puhumaan kahvista kuin viininmaistelussa: "Kahvissa on paksu jälkimaku höystettynä pähkinäisellä jälkituoksulla."

Tilauksen voi räätälöidä itselleen sopivaksi. Näin homma toimii:
1. Valitse kahvi: Vaaleaa, tummaa vai vuorotellen
2. Miten valmistat kahvin: suodatinkeitin, pressopannu, mokkapannu, presso
3. Papuina vai jauhettuna?
4. Kuinka paljon kahvia kuluu? 200g? 400g? 600g? Vai enemmän?
5. Odotat kahvinautinnon saapumista

Jostain syystä olen alkanut odottamaan aamujen kahvinautintoa. Rauhassa sitä ei saa vieläkään juoda, mutta jotenkin selkeästi tätä arjen luksusta on vaikeampaa häiritä. Katso vaikka alla olevalta videolta:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Koti-iskä88 (@koti_iska88official) jakama julkaisu


Lopuksi vielä ilouutisia kaikille kahvin ystäville:
Alekoodilla koti-iskä88 saa 30% alennuksen Slurp kahvielämyksen ensimmäisestä kahvista.

Kirjoittaja on sukeltanut kahvielämysten maailmaan. Vaikka hänen kahvinsa on välillä edelleen kylmää, niin ainakin se on parempaa. Kahvin aiheuttamaa virkistymistä voit seurata Instagramista ja Facebookista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram