Menevätkö kaikki puheet ohi korvien? Kuva: Koti-iskä88

Koti-iskä88:n kotilaboratoriassa tehtyjen tutkimusten pohjalta voidaan todeta, että lapsilla on sekä maailman paras, että maailman huonoin kuulo. 

Tutkimuksen ensimmäisessä vaiheessa mutustin keittiössä hiiren hiljaa suklaalevyä, Beibsien katsoessa televisiota olohuoneessa. Mikään ei ole niin hiljainen, kuin salaa herkkuja syövä vanhempi, mutta silti jäin kiinni housut kintuissa.

"Mitä sä syöt?"

"Öm..en mitää."

"Mä nään kun sun posket liikkuu."

Miten ne kuulee, näkee ja huomaa kaiken mikä liittyy herkkuihin?

Tutkimuksen toisessa vaiheessa kuuloa testattiin ulkovaatteiden päälle pukemisen kanssa. Ilmekään ei värähtänyt pukemispyyntöjä esittäessä. Kukaan ei kuunnellut.

Testien perusteella jatkopohdintaan menevät kysymykset: miksi lapset kuulevat kaiken syödessäni herkkuja tai suunnitellessani synttäriyllätyksiä mutta korvat eivät reagoi lelunkeräys tai pukemispyyntöihin?

Diagnoosi: valikoiva kuulo.

Kirjoittaja kuulee, kuulostelee ja kuuntelee. Häntä kuitenkin harvemmin kuunnellaan. Kotilaboratorion tutkimuksia voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat