Vanhemmuuden aikana silmä erilaisiin levähdysmahdollisuuksiin harjaantuu erityisen tarkaksi. Siksi esittelenkin nyt kohtaamiani lapsiparkkeja, jotka ovat toimia, mutta hieman kyseenalaisia.

Noniin. Aloitetaan.

1. Ensimmäinen vauhdinhidastaja löytyy Seurasaaresta. Jalkapuu, tuo entisaikojen lapsiparkki, oli kovassa käytössä esim 1660-1848 luvun kirkon menojen yhteydessä. Kaikille jalkapuun hankkimista harkitseville haluan vielä tarkentaa, että kuvassa näkyvä tyylimme ei ole oikeaoppista jalkapuun käyttöä. Onneksi Seurasaaren henkilökunta opasti jalkapuun käytössä hyvin yksityiskohtaisesti – käykää siis kysymässä tarkemmat neuvot sieltä.

Entisaikojen lapsiparkki. Kuva: Koti-iskä88
Entisaikojen lapsiparkki. Kuva: Koti-iskä88Jalkapuu toimii myös isäparkkina. Kuva: Koti-iskä88
Jalkapuu toimii myös isäparkkina. Kuva: Koti-iskä88

2. Seuraava kommentti sai roikkujan kiljaisemaan:  "i-i-isiiiiii!". Tässä niin sanotussa cliffhanger-lapsiparkissa on omat riskinsä. Ei tätä voi oikein kenellekkään suositella.

3. Lopuksi vielä keskiaikaisiin tunnelmiin. Tämä lapsiparkki löytyy Tallinnasta Raatihuoneen torilta. Tätä voi siis kutsua myös toriparkiksi. Ei missään nimessä vastaa tämän päivän vaatimuksia.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Koti-iskä88 (@koti_iska88official) jakama julkaisu


Kirjoittaja haluaa painottaa, ettei tästä postauksesta kannata vetään minkäänlaisia vierasesineitä nenään. Hänen mukaansa Beibsien mieleisin lapsiparkki on roikkua hänen puntissaan. Kaikkea tätä näet Instagramista ja Facebookista.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram